Difacto

Begeleiding 


Begeleiding


Loopbaan APK

Twijfel je of je nog in de goede functie of rol zit, of bij de juiste organisatie? Maak een scan van jouw kansen op de arbeidsmarkt o.b.v. jouw werk- en leerachtergrond, competenties en loopbaanwensen.

Loopbaan APK

Loopbaanbegeleiding

Wil je werk maken van je loopbaan? Iets veranderen? Verbeteren? Dan onderzoeken we eerst wie je bent, wat je kan en wat je wenst. Daarna benaderen we samen de arbeidsmarkt.

Loopbaanbegeleiding.

Re-integratie 1e en 2e spoor

De wet verbetering Poortwachter is een verplichting voor werkgever en werknemer. Samen vinden we een weg om weer gezond en met plezier aan het werk te gaan; intern of extern.

Re-integratie 1e en 2e spoor

Re-integratie bij Kanker

Re-integratie na de behandelingen van kanker is anders. Weinigen weten dat. Je wordt begeleid door een ervaringsdeskundige die naast je blijft staan tijdens het hele proces in terugkeer naar werk.

Re-integratie bij Kanker

Re-integratie bij Burn-Out

Wordt er van je verwacht dat je de regie pakt terwijl je dat (nog) niet kan? Ben je het overzicht kwijt van alle betrokken partijen, wie waar verantwoordelijk voor is en wat je wel en niet moet/mag doen? Re-integratie bij Burn-Out is maatwerk en gericht op duurzame re-integratie.

Re-integratie bij Burn-Out

Outplacement

Outplacement