Difacto

Difacto 


Over Difacto


Card image

Monique van Heck

Strategisch Adviseur Duurzame Inzetbaarheid & Loopbaanprofessional
Eigenaar Difacto

Functioneel “opgevoed” door Randstad, sinds 2005 als senior adviseur bij Randstad HR Solutions, ben ik begin 2019 gestart met mijn bureau voor coaching, training en advies; Difacto.

Ik haal mijn energie uit het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en daarmee het bevorderen van groei en ontwikkeling van organisaties.

Ik doe dit echter wel graag samen; samen met werknemers, werkgevers én samenwerkers.

Samenwerkers

Difacto heeft geen personeel in dienst, maar werkt met een grote pool aan zzp’ers die zich hebben gewijd aan duurzame inzetbaarheid, in welke vorm dan ook. Met veel zzp’ers ben ik dan ook werk-technisch opgegroeid! En ik blijf groeien. Ook werk ik samen met externe bureaus.

In de loop der tijd zal ik regelmatig een collega of samenwerker voorstellen

Nienke Douma

Nienke stelt vragen, analyseert en ontrafelt. Niets is voor haar vanzelfsprekend en alles heeft waarde. Ze is creatief, betrokken, loyaal en een waardevolle gesprekspartner op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Nienke coacht, traint, organiseert, adviseert en ontwikkelt, al neemt ze ook graag de verantwoordelijkheid van een geheel project op zich.

David Hulsenboom

“Alles stroomt naar waarde.” Als je dit hoort, dan staat David op het podium. Zijn focus ligt op het bevorderen van duurzame groei en ontwikkeling van organisaties. Met zijn bruisende energie en kennis van de trends weet hij wat nodig is om onderscheidend te zijn in de snel veranderende en concurrerende markt. David creëert waarde door bewustwording en focus op de waarde van de organisatie en de mensen die de organisatie met elkaar vormen.

David is keynote speaker, trainer, auteur en directeur van Talent Eye.

Hester Jansen

Hester ziet altijd en overal mogelijkheden en kansen. Met haar sociale hart heeft zij haar detacheringsbureau EnergieQ uitgebreid met het onderdeel ‘Loopbaanbegeleiding’ en het onderdeel ‘EnergieQ Sterk Sociaal’, omdat zij gelooft in en staat voor een samenleving waarin iedereen meedoet.

Hester is directer van EnergieQ Sterk in Mens en Werk

Hidde de Heer

Hidde is op weg zijn HRM studie af te gaan ronden en heeft middels verschillende stages een diversiteit aan HR werkzaamheden verricht, onderzoeken gedaan en events georganiseerd.
Hij neemt het vak van de HR Professional serieus en maakt geen onderscheid tussen de belangen van mens en organisatie. De mensen zíjn de organisatie. En iedereen heeft waarde. Vanuit zijn bijzondere interesse voor persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid is hij inmiddels aangesloten bij Difacto.

Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.  

Difacto onderschrijft de gedragscode van en is aangesloten bij branchevereniging Noloc, vereniging voor loopbaanprofessionals.In 2010 ben ik door het CMI erkend als register loopbaanprofessional (RL) Voor de verdieping van mijn rol als adviseur Duurzame Inzetbaarheid heb ik in januari 2019 de opleiding tot ‘Strategisch Adviseur Duurzame Inzetbaarheid’ afgerond, bij Factor Vijf, door Aukje Nauta en Cristel van de Ven.